Skani ir sultinga jautiena su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skani ir sultinga jautiena su daržovėmis

Norint pagaminti skanų patiekalą, svarbu pasirinkti tinkamą mėsą. Gera jautiena yra intensyvios raudonos spalvos. Ant jos neturi būti tamsių dėmių ar plutelės. Kokybiška mėsa yra elastinga. Jei ją paspausite, ji greitai atgaus savo formą. Jei įdubimas išlieka, ji yra sena. Iškepusi ji bus kieta ir neskani. Taip pat svarbu, kad mėsa nebūtų lipni ar šlapia.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skani ir sultinga jautiena su daržovėmis Žingsnis 1
Marinuokite maistą. Paimkite gilų indą, sudėkite į jį mėsą ir daržoves, pabarstykite prieskoniais. Palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Skani ir sultinga jautiena su daržovėmis Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Sudėkite jautieną ir daržoves į kepimo rankovę. Uždenkite kraštus, rankovėje padarykite kelias skylutes garams išeiti. Dėkite į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Po 20 minučių nustatykite 160 laipsnių temperatūrą. Kepkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos