Skani kiauliena ir sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skani kiauliena ir sūris

Kiauliena yra labiausiai vartojama mėsa visame pasaulyje. Ji populiari Rusijoje, Europos šalyse ir Rytų Azijoje, tačiau uždrausta žydams ir musulmonams. Mėsoje gausu vitaminų, mineralų ir baltymų. Kiaulienoje yra daug baltymų. Patiekalų su šiuo produktu gastronomijoje yra labai daug. Mėsa kepama, gruzdinama, verdama, troškinama, iš jos gaminami pyragai ir salotos.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani kiauliena ir sūris Žingsnis 1
Į majonezą arba grietinę įmaišykite smulkinto česnako, druskos ir juodųjų pipirų. Iškeptą mėsą sudėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos, uždengdami.

Žingsnis 2

Skani kiauliena ir sūris Žingsnis 2
Tada mėsą aptepkite paruoštu majonezu. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių. Kepkite 200C temperatūros orkaitėje 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo, ant pomidorų uždėkite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos