Publikavimo data: 2024-05-26
Skani kiauliena ir sūris
Kiauliena yra labiausiai vartojama mėsa visame pasaulyje. Ji populiari Rusijoje, Europos šalyse ir Rytų Azijoje, tačiau uždrausta žydams ir musulmonams. Mėsoje gausu vitaminų, mineralų ir baltymų. Kiaulienoje yra daug baltymų. Patiekalų su šiuo produktu gastronomijoje yra labai daug. Mėsa kepama, gruzdinama, verdama, troškinama, iš jos gaminami pyragai ir salotos.
Žingsnis 1
Į majonezą arba grietinę įmaišykite smulkinto česnako, druskos ir juodųjų pipirų. Iškeptą mėsą sudėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos, uždengdami.
Žingsnis 2
Tada mėsą aptepkite paruoštu majonezu. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių. Kepkite 200C temperatūros orkaitėje 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo, ant pomidorų uždėkite tarkuoto sūrio.
Kategorijos