Publikavimo data: 2024-05-26
Skani kiauliena su majonezu
Mėsoje esantys vitaminai padeda stiprinti imuninę sistemą. Kiaulieną būtina vartoti šaltuoju metų laiku, kai organizmas yra jautriausias neigiamam aplinkos poveikiui. Puikus kiaulienos derinys su padažu ir daržovėmis savo pikantišku skoniu ir maloniu aromatu patiks visai šeimai.
Žingsnis 1
Mėsoje padarykite įpjovimus, bet ne iki galo. Paruoškite marinatą. Į maišytuvo dubenį sudėkite kivius, garstyčias, česnaką, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paimkite mėsą ir kiekvieną gabalėlį gerai aptepkite marinatu. Į kiekvieną gabalėlį įdėkite po pomidorų žiedą ir grybą.
Žingsnis 3
Paruoškite bulvių padažą. Paimkite majonezo, įberkite žolelių pagal poreikį ir druskos, gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Įdarytą mėsą sudėkite į kepimo skardą, o bulves - ratu, viską ištepkite majonezu. Viršų uždenkite folija. Iki 200C įkaitintoje orkaitėje mėsą kepkite 2 valandas.
Kategorijos