Skani kiauliena, troškinta aluje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skani kiauliena, troškinta aluje

Aluje troškinta kiauliena yra tradicinis čekų patiekalas. Šioje šalyje jis ruošiamas pagal įvairius kulinarinius receptus, tačiau populiariausias receptas - aluje troškinta mėsa. Čekijoje šis patiekalas vadinamas Veprev's Knee. Aromatinga mėsa ir švelnus padažas dera tarpusavyje. Patiekalas skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani kiauliena, troškinta aluje Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Ją nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Įdėkite ją į gilų puodą. Tada pasūdykite, papipirinkite, įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapą. Užpilkite alumi ir palikite šaldytuve marinuotis 6 valandas.

Žingsnis 2

Skani kiauliena, troškinta aluje Žingsnis 2
Kai mėsa bus marinuota, puodą statykite ant viryklės ir, kai užvirs, pusantros valandos troškinkite aluje. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Nusunkite alų iš puodo. Išimkite mėsą ir leiskite jai atvėsti.

Žingsnis 3

Skani kiauliena, troškinta aluje Žingsnis 3
Sumaišykite medų, sojų padažą, druską, pusės citrinos sultis, maltus pipirus ir garstyčias. Padažu aptepkite nugarinę ir 45 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos