Publikavimo data: 2024-06-09
Skani kiaulienos sriuba su kaulais
Šią aromatingą, sultingą sriubą lengva paruošti, o ingredientų šiam pirmajam patiekalui turės kiekviena šeimininkė. Kai ją pagaminsite, liksite patenkinti. Kad sriuba būtų mažiau kaloringa, naudokite šviežią minkštimą ir sumažinkite mėsos kiekį.
Žingsnis 1
Supjaustykite šonkaulius kąsnio dydžio gabalėliais. Dėkite į indą virti, kai pasirodys putos, jas nuimkite. Paruoškite kepsnį: svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite svogūnus kartu su morkomis. Tada sudėkite pomidorų pastą ir adžiką, išmaišykite ir išjunkite.
Žingsnis 2
Tada supjaustykite bulves ir nuplaukite ryžius. Sudėkite mėsą į puodą, virkite kartu su mėsa. Kai šonkauliukai išvirs, įdėkite kepsnį į sriubą ir virkite, kol bus paruošti ryžiai ir bulvės. Kai bus paruošta, pabarstykite žolelėmis.
Kategorijos