Publikavimo data: 2024-09-14
Skani mėsos kukulių sriuba.
Skani sriuba. Labai soti, bet lengva. Ją galima virti su sultiniu arba vandeniu. Kukuliai gali būti gaminami iš bet kokios maltos mėsos pagal jūsų skonį. Ją lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Išvirkite vištienos arba kaulų sultinį, kad sriuba būtų sotesnė.
Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą su druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Formuokite nedidelius mėsos kukulius.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite mėsos kukulius ir bulves. Užvirus virkite 20 minučių. Jei atsiranda nuosėdų, nuimkite.
Žingsnis 6
Keptuvėje apkepkite svogūną ir tarkuotas morkas. Sudėkite į sultinį. Virkite dar 15 minučių.
Žingsnis 7
Baigiant virti sudėkite žoleles.
Kategorijos