Skani mėsos kukulių sriuba. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Skani mėsos kukulių sriuba.

Skani sriuba. Labai soti, bet lengva. Ją galima virti su sultiniu arba vandeniu. Kukuliai gali būti gaminami iš bet kokios maltos mėsos pagal jūsų skonį. Ją lengva pagaminti.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
44 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Skani mėsos kukulių sriuba. Žingsnis 1
Išvirkite vištienos arba kaulų sultinį, kad sriuba būtų sotesnė.

Žingsnis 2

Skani mėsos kukulių sriuba. Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą su druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Formuokite nedidelius mėsos kukulius.

Žingsnis 4

Skani mėsos kukulių sriuba. Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 5

Skani mėsos kukulių sriuba. Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite mėsos kukulius ir bulves. Užvirus virkite 20 minučių. Jei atsiranda nuosėdų, nuimkite.

Žingsnis 6

Skani mėsos kukulių sriuba. Žingsnis 6
Keptuvėje apkepkite svogūną ir tarkuotas morkas. Sudėkite į sultinį. Virkite dar 15 minučių.

Žingsnis 7

Skani mėsos kukulių sriuba. Žingsnis 7
Baigiant virti sudėkite žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos