Skani sriuba su rūkyta vištiena ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skani sriuba su rūkyta vištiena ir ryžiais

Sovietų ir rusų virtuvėje sriubos su ryžiais yra vienas populiariausių pirmųjų patiekalų. Ir aišku kodėl: ryžiai yra skanus ir sveikas grūdas, juos lengva ir greitai paruošti, o jų kaina gana priimtina. Svarbu ir tai, kad jie skonio atžvilgiu puikiai dera su kitais produktais. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą, sveiką ir skanią sriubą, kuri taps vakarienės stalo puošmena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani sriuba su rūkyta vištiena ir ryžiais Žingsnis 1
Išimkite rūkytą vištieną nuo kaulo. Sudėkite ją į puodą, užpilkite 2 litrais šalto vandens ir užvirinkite. Sultinį virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.

Žingsnis 2

Skani sriuba su rūkyta vištiena ir ryžiais Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų. Sudėkite svogūnus ir kepkite 3 minutes. Agurkus sutarkuokite stambia tarka. Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais. Sudėkite kumpį ir agurkus į keptuvę su svogūnais. Maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą ir ant silpnos ugnies kepkite dar 5 minutes. Žvėrienos dešreles supjaustykite 1 cm storio apskritimais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Skani sriuba su rūkyta vištiena ir ryžiais Žingsnis 3
Paruoštus ryžius sudėkite į puodą su sultiniu ir virkite 10 minučių. Išimkite vištieną ir supjaustykite griežinėliais. Į puodą sudėkite keptą kumpį su dešrelėmis ir marinuotais agurkais bei griežinėliais supjaustytą rūkytą vištieną, pasūdykite. Virkite dar 5 minutes. Sudėkite alyvuoges, pagal skonį citrinos sulčių ir virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos