Publikavimo data: 2024-06-09
Skani sriuba su ryžiais
Pirmieji patiekalai yra labai populiarūs. Jų yra daugybė rūšių: soljanka, šurpa, vištienos sultiniai, bulvių ir grikių sriuba, zama, klasikiniai barščiai ir daugelis kitų. Šiuo atveju vištienos sultinys su ryžiais ir daržovėmis puikiai tiks pietų stalui ir pamaitins visą šeimą.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, supjaustykite gabalėliais, sudėkite į puodą, įberkite juodųjų pipirų žirnelių, užpilkite dviem litrais vandens. Virkite, kol užvirs, nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Paruoškite daržovių mišrainę: įkaitintame augaliniame aliejuje pirmiausia pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir galiausiai saldžiąją papriką.
Žingsnis 3
Sultinį perkoškite ir vėl pastatykite ant ugnies. Į vištienos sultinį sudėkite kepsnį ir bulves. Virkite sriubą 30 minučių, kol mėsa suminkštės. Ryžius nuplaukite ir suberkite į puodą, po 10 minučių įpilkite lydyto sūrio.
Žingsnis 4
Kai sūris ištirps, suberkite lauro lapą, druską ir maltus juoduosius pipirus. Išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos