Skani sriuba su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skani sriuba su ryžiais

Pirmieji patiekalai yra labai populiarūs. Jų yra daugybė rūšių: soljanka, šurpa, vištienos sultiniai, bulvių ir grikių sriuba, zama, klasikiniai barščiai ir daugelis kitų. Šiuo atveju vištienos sultinys su ryžiais ir daržovėmis puikiai tiks pietų stalui ir pamaitins visą šeimą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani sriuba su ryžiais Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, supjaustykite gabalėliais, sudėkite į puodą, įberkite juodųjų pipirų žirnelių, užpilkite dviem litrais vandens. Virkite, kol užvirs, nugriebkite putas.

Žingsnis 2

Skani sriuba su ryžiais Žingsnis 2
Paruoškite daržovių mišrainę: įkaitintame augaliniame aliejuje pirmiausia pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir galiausiai saldžiąją papriką.

Žingsnis 3

Skani sriuba su ryžiais Žingsnis 3
Sultinį perkoškite ir vėl pastatykite ant ugnies. Į vištienos sultinį sudėkite kepsnį ir bulves. Virkite sriubą 30 minučių, kol mėsa suminkštės. Ryžius nuplaukite ir suberkite į puodą, po 10 minučių įpilkite lydyto sūrio.

Žingsnis 4

Skani sriuba su ryžiais Žingsnis 4
Kai sūris ištirps, suberkite lauro lapą, druską ir maltus juoduosius pipirus. Išmaišykite ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos