Skani vištiena su avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skani vištiena su avinžirniais

Avinžirniai yra labai naudingas produktas žmonėms. Jame yra daug baltymų, sveikų angliavandenių ir riebalų rūgščių, taip pat avinžirniuose labai daug geležies. Jis stiprina imuninę sistemą, stabilizuoja medžiagų apykaitą, todėl yra nepaprastai vertingas produktas.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani vištiena su avinžirniais Žingsnis 1
Keptuvėje pakepinkite svogūną, sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite 3-4 minutes, kol vištiena pabals. Sudėkite morkas ir saldžiąsias paprikas ir kepkite po dangčiu 10 minučių.

Žingsnis 2

Skani vištiena su avinžirniais Žingsnis 2
Sudėkite virtus avinžirnius su trupučiu sultinio, druskos ir pipirų ir ant vidutinės ugnies troškinkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos