Publikavimo data: 2024-05-26
Skani vištiena su šparaginėmis pupelėmis
Šparaginės pupelės kilusios iš Peru. Migruojančios indėnų gentys jas seniai atvežė į Pietų ir Centrinę Ameriką. Šiandien pupelės paplitusios visose pasaulio šalyse. Labai naudingas produktas, iš organizmo šalinantis skysčių perteklių, pupelėse esanti siera pagreitina bronchito gydymą.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sudėkite krūtinėlę į dubenį, suberkite prieskonius, krienus ir druską. Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Tuo tarpu apkepkite daržoves. Gerai įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir paprikas, tada sudėkite pupeles ir gerai išmaišykite. Kai daržovės apkeps, sudėkite marinuotą mėsą.
Žingsnis 3
Nuo pomidorų pašalinkite odelę ir supjaustykite pusžiedžiais. Kai mėsa ir daržovės iškeps, sudėkite pomidorus, pagal skonį įberkite druskos ir troškinkite dar porą minučių.
Kategorijos