Publikavimo data: 2024-06-09
Skani vištienos sriuba su vermišeliais
Vištienos sriubos gana populiarios sovietinėje ir rusiškoje virtuvėje. Ir tai nesunku paaiškinti: vištiena yra skani ir dietinė, lengvai ir greitai paruošiama, o jos kaina gana priimtina. Be to, paukštiena skoniu puikiai dera su daugeliu produktų. Siūlome receptą, pagal kurį nesunkiai paruošite paprastą, sveiką ir nesudėtingą sriubą. Ji ant jūsų pietų stalo atsiras per keturiasdešimt minučių.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite, nugriebkite putas skepetaite. Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite, kol mėsa bus pusiau išvirusi.
Žingsnis 2
Paruoštus svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkintas daržoves sudėkite į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi. Kepkite, kol suminkštės, ir į verdantį sultinį supilkite pakepintą mišinį.
Žingsnis 3
Paruoštas bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į verdantį sultinį su keptuve. Po 10 minučių sudėkite vermišelius, druską ir prieskonius ir virkite dar 5 minutes. Pačioje pabaigoje sudėkite lydytą sūrį, išmaišykite, uždenkite ir palikite virti dar minutę.
Kategorijos