Publikavimo data: 2024-10-14
Skaniai keptos midijos kriauklėse su česnakais sojų padaže
Keptos midijos kriauklėse su česnakais sojų padaže - puikus patiekalas alkiui numalšinti. Jos ne tik nepakartojamo skonio ir aromato, bet ir labai sveikos. Midijų mėsa turi didelę maistinę vertę, nes joje yra daug aukštos kokybės natūralių baltymų, papildomai praturtintų fosfatidais. Šis faktas lemia neįtikėtiną midijų naudingumą virškinimo ir medžiagų apykaitos procesams, taip pat normaliai kepenų veiklai.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę ir įpilkite alyvuogių aliejaus, šiek tiek įkaitinkite. Sudėkite česnaką ir pakepinkite. Tada sudėkite midijas, prieš tai jas nusausindami.
Žingsnis 2
Kepkite 5 minutes, tada suberkite druską ir sojų padažą, išmaišykite. Sudėkite krapus ir palikite kepti dar 10 minučių.
Kategorijos