Publikavimo data: 2025-08-17
Skaniausias mėsos kukulių receptas pagal mano mamos receptą
Šiuos kotletukus suvalgėme vienu ypu, tai beprotiškai skanus receptas, kurį rekomenduoju visiems pasigaminti, skirkite tam laiko.
Žingsnis 1
Iš anksto supjaustykite vištieną, kad būtų lengviau susukti vištienos faršą (galite nusipirkti jau paruoštą).
Žingsnis 2
Tokiu pat būdu pusę svogūno susmulkinkite mėsmale.
Žingsnis 3
Į vištienos faršą įmuškite du žalius kiaušinius.
Žingsnis 4
Įberkite arbatinį šaukštelį druskos (pagal skonį galite įberti daugiau).
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite maltų pipirų.
Žingsnis 6
Būtinai įberkite petražolių.
Žingsnis 7
Sutarkuokite vieną morką.
Žingsnis 8
Likusias svogūnų puseles supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 9
Sudėkite morkas į keptuvę ir supilkite aliejų. Į morkas suberkite svogūnus ir pradėkite troškinti.
Žingsnis 10
Įpilkite pomidorų pastą, tai labai svarbus momentas.
Žingsnis 11
Suformuokite maltos mėsos kukulius ir pradėkite juos kepti, patogiau tai daryti gilioje keptuvėje.
Žingsnis 12
Kol viskas troškinasi, į stiklinį ar kitą dubenį suberkite miltus.
Žingsnis 13
Įmaišykite miltus ir vandenį.
Žingsnis 14
Kai mėsos kukuliai bus paruošti, prie jų pridėkite pakepintų morkų ir svogūnų.
Žingsnis 15
Dėl skonio ir aromato įberkite lauro lapų.
Žingsnis 16
Miltus ir vandenį supilkite ant mėsos kukulių ir gerai išmaišykite.
Kategorijos