Publikavimo data: 2024-06-12
Skanios bulvės
Bulvės yra vienas populiariausių garnyrų pasaulyje. Yra tūkstančiai šios šakninės daržovės gaminimo variantų. Bulvės ypač skanios, kai yra ruošiamos orkaitėje. Jei norite, kad patiekalas būtų kuo sveikesnis, atsisakykite padažų, kurių pagrindą sudaro grietinė ar majonezas. Kepkite bulvių gabalėlius su sviestu, prieskoniais ir žolelėmis. Tam puikiai tinka česnako skiltelės, paprika, juodieji pipirai ir šviežios petražolės. Jei norite, galite įdėti ir mėgstamų džiovintų žolelių.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves kepimui. Bulvių griežinėlius sudėkite į gilų dubenį. Sumaišykite su aliejumi, česnakais, petražolėmis, maltais juodaisiais pipirais, džiovintomis žolelėmis, paprika ir druska. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite bulves. Sudėkite bulves į formą taip, kad griežinėliai nebūtų labai arti vienas kito. Padėkite indą ant vidurinės orkaitės lentynos ir kepkite 40 minučių.
Kategorijos