Skanios burokėlių salotos su brinza ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Skanios burokėlių salotos su brinza ir žolelėmis

Geros mitybos šalininkų vis daugėja, o neįprasti sveikų produktų deriniai tampa vis įdomesni. Vieną iš jų galima gauti derinant bryzus ir burokėlius. Brynza yra ypatingas sūrymas, jame gausu B grupės vitaminų ir jis yra lengvo sūrymo skonio. Burokėliai, nepaisant to, kad juose yra natūralių cukrų, yra dietinė daržovė, turi daug naudingų medžiagų ir jų galima įsigyti ištisus metus. Šių produktų derinys sukuria skanų, bet lengvą patiekalą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios burokėlių salotos su brinza ir žolelėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į atskirą dubenį perkelkite "Global Village" burokėlius, supjaustytus griežinėliais. Pagal skonį įberkite jūros druskos ir juodųjų maltų pipirų "Restoria". Apšlakstykite rafinuotu saulėgrąžų aliejumi "Selyanochka" ir išmaišykite. Supjaustykite "Fresh Row" brinzą tokio pat dydžio kubeliais kaip burokėliai. Smulkiai supjaustykite "Global Village" žalumynus.

Žingsnis 2

Skanios burokėlių salotos su brinza ir žolelėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Burokėlius sudėkite į salotinę ir gausiai apibarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis. Ant burokėlių ir žalumynų sudėkite "Fresh Row" bryndzos kubelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos