Skanios įdarytos paprikos su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanios įdarytos paprikos su lašiša

Įdarytos paprikos - tai patiekalas, kurį sudaro paprikos su įvairiais įdarais. Tradiciškai paprikos įdarytos mėsa, tačiau receptas su žuvimi atskleis naujus skonių derinius. Lašišoje yra sveikų polinesočiųjų rūgščių Omega 3 ir Omega 6, kurios labai svarbios žmogaus organizmui. Minkšta, sultinga lašišos mėsa suteiks patiekalui sodraus, intensyvaus skonio ir nepakartojamo aromato.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Skanios įdarytos paprikos su lašiša Žingsnis 1
Sumalkite žuvį ir žoleles mėsmale ir sudėkite į patogų dubenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Skanios įdarytos paprikos su lašiša Žingsnis 2
Paprikas pripildykite paruoštu įdaru taip, kad jis sandariai užpildytų daržovę. Sudėkite paprikas į keptuvę įdaru į viršų.

Žingsnis 3

Skanios įdarytos paprikos su lašiša Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sutarkuokite morkas, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir pakepinkite visus ingredientus keptuvėje, kol paruduos. Pagal skonį įpilkite pomidorų pastos ir cukraus.

Žingsnis 4

Skanios įdarytos paprikos su lašiša Žingsnis 4
Paruoštą padažą supilkite į keptuvę su paprikomis, įpilkite vandens ir troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies 30 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos