Publikavimo data: 2025-08-18
Skanios įdarytos paprikos su lašiša
Įdarytos paprikos - tai patiekalas, kurį sudaro paprikos su įvairiais įdarais. Tradiciškai paprikos įdarytos mėsa, tačiau receptas su žuvimi atskleis naujus skonių derinius. Lašišoje yra sveikų polinesočiųjų rūgščių Omega 3 ir Omega 6, kurios labai svarbios žmogaus organizmui. Minkšta, sultinga lašišos mėsa suteiks patiekalui sodraus, intensyvaus skonio ir nepakartojamo aromato.
Žingsnis 1
Sumalkite žuvį ir žoleles mėsmale ir sudėkite į patogų dubenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Paprikas pripildykite paruoštu įdaru taip, kad jis sandariai užpildytų daržovę. Sudėkite paprikas į keptuvę įdaru į viršų.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sutarkuokite morkas, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir pakepinkite visus ingredientus keptuvėje, kol paruduos. Pagal skonį įpilkite pomidorų pastos ir cukraus.
Žingsnis 4
Paruoštą padažą supilkite į keptuvę su paprikomis, įpilkite vandens ir troškinkite patiekalą ant silpnos ugnies 30 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos