Publikavimo data: 2025-08-20
Skanios jūros gėrybių salotos
Salotos su argentinietiškomis krevetėmis yra gana populiarios visame pasaulyje, o populiarumo jos sulaukė dėl ryškaus skonio ir žmogui naudingų savybių. Krevetės ir pomidorai yra puikus derinys, kuris papildo vienas kitą.
Žingsnis 1
Į dubenį išspauskite pusės apelsino sultis, paskaninkite druska, tarkuotu imbieru, pusės laimo sultimis, brendžiu ir vienu gabalėliu cukranendrių cukraus. Nulupkite krevetes, užpilkite jas marinatu ir palikite valandai. Sumaišykite likusių laimo ir apelsino puselių sultis, šaukštą alyvuogių aliejaus, actą, gabalėlį cukranendrių cukraus ir druską. Pirmiausia krevetes kepkite be marinato 1 minutę iš vienos pusės, apverskite, supilkite marinatą ir kepkite dar 2 minutes. Supjaustykite daržoves. Daržoves sumaišykite su padažu, sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintus anakardžius ir išdėliokite krevetes.
Kategorijos