Skanios kepenys su grybais grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skanios kepenys su grybais grietinės padaže

Skanios kepenėlės su grybais grietinės padaže - puikus pasirinkimas skaniai ir patraukliai vakarienei. Grybai kepenėlėms suteikia neįprastą skonį. Kepenėlėse yra daug naudingų medžiagų. Šis patiekalas nėra sudėtingai paruošiamas, tačiau nustebins savo skoniu. Jis puikiai tiks šventiniam stalui papuošti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Skanios kepenys su grybais grietinės padaže Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Keptuvėje vienu sluoksniu apkepkite kepenėles.

Žingsnis 2

Skanios kepenys su grybais grietinės padaže Žingsnis 2
Svogūnus ir česnakus nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada juos nulupkite. Apkepkite juos tame pačiame aliejuje kaip ir kepenis. Į česnakus ir svogūnus sudėkite grybus.

Žingsnis 3

Skanios kepenys su grybais grietinės padaže Žingsnis 3
Supilkite miltus ant grybų ir gerai išmaišykite. Po 2 minučių sudėkite kepenėles. Pabarstykite prieskoniais ir druska, o likus 3 minutėms iki visiško iškepimo supilkite grietinę. Pabarstykite džiovintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos