Publikavimo data: 2025-08-20
Skanios kepenys su grybais grietinės padaže
Skanios kepenėlės su grybais grietinės padaže - puikus pasirinkimas skaniai ir patraukliai vakarienei. Grybai kepenėlėms suteikia neįprastą skonį. Kepenėlėse yra daug naudingų medžiagų. Šis patiekalas nėra sudėtingai paruošiamas, tačiau nustebins savo skoniu. Jis puikiai tiks šventiniam stalui papuošti.
Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Keptuvėje vienu sluoksniu apkepkite kepenėles.
Žingsnis 2
Svogūnus ir česnakus nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada juos nulupkite. Apkepkite juos tame pačiame aliejuje kaip ir kepenis. Į česnakus ir svogūnus sudėkite grybus.
Žingsnis 3
Supilkite miltus ant grybų ir gerai išmaišykite. Po 2 minučių sudėkite kepenėles. Pabarstykite prieskoniais ir druska, o likus 3 minutėms iki visiško iškepimo supilkite grietinę. Pabarstykite džiovintais krapais.
Kategorijos