Publikavimo data: 2024-06-09
Skanios keptos bulvės
Keptos bulvės yra paprastas, bet vienas mėgstamiausių daugelio šalių ir tautų patiekalų. Kvapnios, su traškia plutele, jos puošia daugelio šeimininkių stalus. Bulvės ruošiamos su įvairiais priedais: su grybais, troškiniu, svogūnais ir daugeliu kitų produktų. Tačiau paruošti "teisingas" keptas bulves, tiesą sakant, gali ne kiekvienas, nes yra keletas taisyklių, kurių būtina laikytis.
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir suberkite bulves. Kepkite ant stiprios ugnies apie penkias minutes, tada išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite dar penkias minutes.
Žingsnis 2
Nuimkite dangtį, suberkite druską, prieskonius ir svogūnus, išmaišykite. Kepkite, kol iškeps, apie 10-20 minučių.
Kategorijos