Skanios keptos bulvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skanios keptos bulvės

Keptos bulvės yra paprastas, bet vienas mėgstamiausių daugelio šalių ir tautų patiekalų. Kvapnios, su traškia plutele, jos puošia daugelio šeimininkių stalus. Bulvės ruošiamos su įvairiais priedais: su grybais, troškiniu, svogūnais ir daugeliu kitų produktų. Tačiau paruošti "teisingas" keptas bulves, tiesą sakant, gali ne kiekvienas, nes yra keletas taisyklių, kurių būtina laikytis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Skanios keptos bulvės Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir suberkite bulves. Kepkite ant stiprios ugnies apie penkias minutes, tada išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite dar penkias minutes.

Žingsnis 2

Skanios keptos bulvės Žingsnis 2
Nuimkite dangtį, suberkite druską, prieskonius ir svogūnus, išmaišykite. Kepkite, kol iškeps, apie 10-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos