Skanios krevetės su česnakais ir laimu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Skanios krevetės su česnakais ir laimu

Vienas iš labiausiai paplitusių jūros delikatesų yra krevetės. Tai vertingų baltymų, sveikų mikro- ir makroelementų lobynas. Krevečių derinys su laimo sultimis, česnakais ir žolelėmis šiam patiekalui suteikia nuostabų aromatą ir pikantišką skonį. Šio patiekalo niekas negali atsisakyti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios krevetės su česnakais ir laimu Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite mažais griežinėliais. Nuluptą česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Skanios krevetės su česnakais ir laimu Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite krevetes, įberkite pipirų, tada česnako ir pagal skonį druskos. Troškinkite po dangčiu apie 10 minučių, tada išjunkite kaitlentę. Į keptuvę supilkite laimo sultis ir petražoles, gerai išmaišykite ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos