Publikavimo data: 2024-10-21
Skanios krevetės su česnakais ir laimu
Vienas iš labiausiai paplitusių jūros delikatesų yra krevetės. Tai vertingų baltymų, sveikų mikro- ir makroelementų lobynas. Krevečių derinys su laimo sultimis, česnakais ir žolelėmis šiam patiekalui suteikia nuostabų aromatą ir pikantišką skonį. Šio patiekalo niekas negali atsisakyti.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite mažais griežinėliais. Nuluptą česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite krevetes, įberkite pipirų, tada česnako ir pagal skonį druskos. Troškinkite po dangčiu apie 10 minučių, tada išjunkite kaitlentę. Į keptuvę supilkite laimo sultis ir petražoles, gerai išmaišykite ir palikite pastovėti.
Kategorijos