Publikavimo data: 2024-10-13
Skanios pupelės, troškintos su mėsa ir daržovėmis
Su mėsa ir daržovėmis troškintos pupelės yra labai įdomus, skanus, sotus ir, svarbiausia, sveikas patiekalas. Pupelės yra lengvai virškinami baltymai. Tai puiki mėsos alternatyva vegetarams ir pasninkaujantiems žmonėms. Raudonosiose pupelėse yra iki 25 % baltymų, kurie maistine verte nenusileidžia mėsos baltymams. Be to, pupelių baltymai virškinami 70-80 %.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, įpilkite vandens ir virkite pupeles, kol suminkštės. Paimkite keptuvę, supilkite pusę augalinio aliejaus ir apkepkite mėsą. Į mėsą sudėkite paprikas, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Viską išmaišykite ir kepkite. Tada į likusius ingredientus sudėkite pomidorus ir pupeles, išmaišykite ir troškinkite dar 20 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos