Publikavimo data: 2025-08-17
Skanios salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais
Iki šiol salotos, kurių pagrindinis ingredientas yra korėjietiškos morkos, yra labai populiarios, nes jas labai lengva paruošti ir joms nereikia daug ingredientų. Neignoruojami ir receptai, kuriuose naudojamas kitas ingredientas - brokoliai. Salotoms su brokoliais naudojami visi kopūstų komponentai: žiedynai, kauliukai. Salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais yra vitamininių patiekalų atstovas, nes išsaugomi daržovę sudarantys vitaminai ir mineralinės medžiagos.
Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite gabaliukais ir 2 minutes užpilkite verdančiu vandeniu. Tada kopūstus atvėsinkite šaltame vandenyje arba lediniame vandenyje ir palikite nusausinti atskirame dubenyje.
Žingsnis 2
Nuluptas morkas sutarkuokite specialia korėjietiška tarka. Jei norite įdėti svogūnų, supjaustykite juos plonais griežinėliais. Susmulkintus ingredientus sumaišykite su aliejumi, actu ir prieskoniais. Leiskite ingredientams mirkti 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Prie morkų (ir svogūnų, jei jų dedate) sudėkite brokolių žiedynus. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir sudėkite salotas į uždengtą indą šaldytuve maždaug 3-4 valandoms marinuotis.
Kategorijos