Skanios salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanios salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais

Iki šiol salotos, kurių pagrindinis ingredientas yra korėjietiškos morkos, yra labai populiarios, nes jas labai lengva paruošti ir joms nereikia daug ingredientų. Neignoruojami ir receptai, kuriuose naudojamas kitas ingredientas - brokoliai. Salotoms su brokoliais naudojami visi kopūstų komponentai: žiedynai, kauliukai. Salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais yra vitamininių patiekalų atstovas, nes išsaugomi daržovę sudarantys vitaminai ir mineralinės medžiagos.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Skanios salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite gabaliukais ir 2 minutes užpilkite verdančiu vandeniu. Tada kopūstus atvėsinkite šaltame vandenyje arba lediniame vandenyje ir palikite nusausinti atskirame dubenyje.

Žingsnis 2

Skanios salotos su korėjietiškomis morkomis ir brokoliais Žingsnis 2
Nuluptas morkas sutarkuokite specialia korėjietiška tarka. Jei norite įdėti svogūnų, supjaustykite juos plonais griežinėliais. Susmulkintus ingredientus sumaišykite su aliejumi, actu ir prieskoniais. Leiskite ingredientams mirkti 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Prie morkų (ir svogūnų, jei jų dedate) sudėkite brokolių žiedynus. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir sudėkite salotas į uždengtą indą šaldytuve maždaug 3-4 valandoms marinuotis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos