Publikavimo data: 2024-06-09
Skanios salotos su traškučiais
Kai standartinės šventinės salotos šiek tiek nuobodžios, šis patiekalas puikiai papuoš stalą. Jo išvaizda padarys puikų įspūdį svečiams ir šeimos nariams. O kalbant apie ingredientus, jie yra gana paprasti ir labai skanūs. Vištienos filė, grybų, sūrio, kiaušinių ir alyvuogių derinys yra abipusiai naudingas salotų sudėties variantas, kuris patiks visiems be išimties.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, jei reikia, apkepkite. Kiaušinius sutarkuokite, atskirkite baltymus nuo trynių. Alyvuoges perpjaukite per pusę. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas sluoksniais, kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu. Pirmas sluoksnis - krūtinėlė, antras - grybai, trečias - sūris, ketvirtas - baltymai, penktas - trynys, šeštas - alyvuogės. Traškučius išdėliokite ratu.
Kategorijos