Skanūs apkepai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Skanūs apkepai su grybais

Lėkštės yra gana populiarus patiekalas daugelyje šalių, kurio šaknys siekia Rusiją. Traškučiai gali būti skanesni, gardesni ir, svarbiausia, sotesni, jei į juos pridėsite grybų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs apkepai su grybais Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Grybus nuplaukite ir taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite 2 šaukštus augalinio aliejaus. Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūnus ir grybus. Kepkite juos ant vidutinės ugnies maišydami 7 minutes. Į dubenį sudėkite maltą vištieną, tarkuotą sūrį, vištienos kiaušinius, paruoštus grybus, grietinę ir krakmolą, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Paruošta "tešla" lietiniams.

Žingsnis 2

Skanūs apkepai su grybais Žingsnis 2
Į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę šaukštais berkite paplotėlius. Vištienos paplotėlius su grybais ir sūriu kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos, apie 3 minutes. Tada apverskite ir tokiu pat būdu apkepkite vištienos paplotėlius su grybais ir sūriu iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos