Publikavimo data: 2024-06-17
Skanūs apkepai su grybais
Lėkštės yra gana populiarus patiekalas daugelyje šalių, kurio šaknys siekia Rusiją. Traškučiai gali būti skanesni, gardesni ir, svarbiausia, sotesni, jei į juos pridėsite grybų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Grybus nuplaukite ir taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite 2 šaukštus augalinio aliejaus. Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūnus ir grybus. Kepkite juos ant vidutinės ugnies maišydami 7 minutes. Į dubenį sudėkite maltą vištieną, tarkuotą sūrį, vištienos kiaušinius, paruoštus grybus, grietinę ir krakmolą, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Paruošta "tešla" lietiniams.
Žingsnis 2
Į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę šaukštais berkite paplotėlius. Vištienos paplotėlius su grybais ir sūriu kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos, apie 3 minutes. Tada apverskite ir tokiu pat būdu apkepkite vištienos paplotėlius su grybais ir sūriu iš kitos pusės.
Kategorijos