Publikavimo data: 2024-06-16
Skanus azu su japoniškais ryžiais
Totorių virtuvė garsėja daugybe skanių ir maistingų receptų. Laikui bėgant daugelis receptų labai pasikeitė. Tokio patiekalo pavyzdys - gardus azu su japoniškais ryžiais, kuriame įprastos bulvės visiškai iškrenta iš recepto, o jas pakeičia lipnūs azijietiški ryžiai, sukuriantys kontrastą tekstūriniam troškiniui ir puikiai papildantys bendrą vaizdą.
Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną nelabai dideliais kvadratiniais gabalėliais ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į mėsą tiesiai keptuvėje įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 2
Ryžius virkite pasūdytame vandenyje apie 20 minučių nuo užvirimo. Kol ryžiai verda, smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir svogūnus, žiedais supjaustykite agurkus ir peiliu susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps skaidrūs. Tada sudėkite pomidorus ir kepkite apie 5 minutes. Sudėkite agurkus ir pomidorų pastą, sumaišytą su česnaku, viską užpilkite stikline vandens ir troškinkite dar 5 min.
Kategorijos