Skanus azu su japoniškais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanus azu su japoniškais ryžiais

Totorių virtuvė garsėja daugybe skanių ir maistingų receptų. Laikui bėgant daugelis receptų labai pasikeitė. Tokio patiekalo pavyzdys - gardus azu su japoniškais ryžiais, kuriame įprastos bulvės visiškai iškrenta iš recepto, o jas pakeičia lipnūs azijietiški ryžiai, sukuriantys kontrastą tekstūriniam troškiniui ir puikiai papildantys bendrą vaizdą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus azu su japoniškais ryžiais Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną nelabai dideliais kvadratiniais gabalėliais ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į mėsą tiesiai keptuvėje įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 2

Skanus azu su japoniškais ryžiais Žingsnis 2
Ryžius virkite pasūdytame vandenyje apie 20 minučių nuo užvirimo. Kol ryžiai verda, smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir svogūnus, žiedais supjaustykite agurkus ir peiliu susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Skanus azu su japoniškais ryžiais Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps skaidrūs. Tada sudėkite pomidorus ir kepkite apie 5 minutes. Sudėkite agurkus ir pomidorų pastą, sumaišytą su česnaku, viską užpilkite stikline vandens ir troškinkite dar 5 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos