Skanus azu su japoniškais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanus azu su japoniškais ryžiais

Totorių virtuvė garsėja daugybe skanių ir maistingų receptų. Laikui bėgant daugelis receptų labai pasikeitė. Tokio patiekalo pavyzdys - gardus azu su japoniškais ryžiais, kuriame įprastos bulvės visiškai iškrenta iš recepto, o jas pakeičia lipnūs azijietiški ryžiai, sukuriantys kontrastą tekstūriniam troškiniui ir puikiai papildantys bendrą vaizdą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skanus azu su japoniškais ryžiais Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną nelabai dideliais kvadratiniais gabalėliais ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į mėsą tiesiai keptuvėje įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 2

Skanus azu su japoniškais ryžiais Žingsnis 2
Ryžius virkite pasūdytame vandenyje apie 20 minučių nuo užvirimo. Kol ryžiai verda, smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir svogūnus, žiedais supjaustykite agurkus ir peiliu susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Skanus azu su japoniškais ryžiais Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps skaidrūs. Tada sudėkite pomidorus ir kepkite apie 5 minutes. Sudėkite agurkus ir pomidorų pastą, sumaišytą su česnaku, viską užpilkite stikline vandens ir troškinkite dar 5 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos