Publikavimo data: 2024-06-16
Skanūs blyneliai su malta jautiena
Skanūs blyneliai su malta jautiena - puikus patiekalas, kuris nustebins neįprastu skoniu. Įdaras suteikia blynams nuostabų skonį. Šį patiekalą galima patiekti tiek šeimos vakarienei, tiek šventiniam stalui. Tai vienas iš skanių, nebrangių, sočių ir apetitą žadinančių pietų variantų.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite maltą jautieną. Kepkite, kol mėsa iškeps, tada sutarkuokite svogūną. Toliau kepkite dar 20 minučių. Supilkite sultinį ir palikite keptuvėje 10 minučių.
Žingsnis 2
Į didelį dubenį įmuškite kiaušinius, tada pabarstykite cukrumi ir druska. Dalimis supilkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite šiek tiek pieno ir toliau maišykite. Palaipsniui supilkite visą pieną. Į tešlą supilkite saulėgrąžų aliejų, kad nereikėtų tepti keptuvės.
Žingsnis 3
Į blyno vidurį dėkite mėsos ir suvyniokite į voką. Blynus galite pašildyti mikrobangų krosnelėje arba iškepti ant keptuvės.
Kategorijos