Skanūs blyneliai su raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanūs blyneliai su raudonaisiais ikrais

Blyneliai su žuvimi ir raudonaisiais ikrais - puikus šventės priedas. Juos galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba garnyrą. Blyneliai gaunasi labai skanūs, varškė jiems suteikia ypatingo švelnumo. Negalima nepaminėti ir įdaro naudos, nes raudonųjų ikrų sudėtyje yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie naudingi hemoglobinui.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs blyneliai su raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi, druska ir įpilkite šiek tiek pieno. Tada supilkite visus miltus, supilkite visą pieną ir saulėgrąžų aliejų. Leiskite tešlai šiek tiek pailsėti. Keptuvę patepkite riebalais ir iškepkite visus blynus.

Žingsnis 2

Skanūs blyneliai su raudonaisiais ikrais Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite juostelėmis, svogūną - žiedais. Paimkite blyną, aptepkite jį varške, ant viršaus dėkite žuvį ir žoleles. Tą patį padarykite ir su kitu blynu, bet vietoj žuvies dėkite raudonųjų ikrų. Suvyniokite mėgstamu būdu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos