Publikavimo data: 2024-06-16
Skanūs blyneliai su raudonaisiais ikrais
Blyneliai su žuvimi ir raudonaisiais ikrais - puikus šventės priedas. Juos galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba garnyrą. Blyneliai gaunasi labai skanūs, varškė jiems suteikia ypatingo švelnumo. Negalima nepaminėti ir įdaro naudos, nes raudonųjų ikrų sudėtyje yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie naudingi hemoglobinui.
Žingsnis 1
Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi, druska ir įpilkite šiek tiek pieno. Tada supilkite visus miltus, supilkite visą pieną ir saulėgrąžų aliejų. Leiskite tešlai šiek tiek pailsėti. Keptuvę patepkite riebalais ir iškepkite visus blynus.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite juostelėmis, svogūną - žiedais. Paimkite blyną, aptepkite jį varške, ant viršaus dėkite žuvį ir žoleles. Tą patį padarykite ir su kitu blynu, bet vietoj žuvies dėkite raudonųjų ikrų. Suvyniokite mėgstamu būdu.
Kategorijos