Publikavimo data: 2024-06-09
Skanūs blyneliai su ryžiais ir morkomis
Šio recepto blyneliai bus ploni ir kvapnūs, o jų įdaras - virti ryžiai, vištienos kumpis ir saulėgrąžų aliejuje keptos morkos. Dar pridėkite sūrio pynę kaip įdarą, kuris papildys skonį ir atrodys spalvingiau.
Žingsnis 1
Tešlai išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Supilkite pieną ir galiausiai sviestą. Gerai išmaišykite. Pamažu suberkite miltus, nuolat maišydami plaktuvu arba mikseriu. Tešla turi būti ne per tiršta ir ne per skysta.
Žingsnis 2
Įkaitintą blynų keptuvę patepkite aliejumi. Įpilkite tešlą samčiu. Kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną ir stambiai sutarkuokite morkas. Apkepkite jas aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite kubeliais supjaustytą kumpį. Pasūdykite ir gerai išmaišykite. Kepkite 5 minutes. Įdarą sudėkite į blynus, susukite į maišelį ir suriškite sūrio pynėmis.
Kategorijos