Skanūs blyneliai su ryžiais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skanūs blyneliai su ryžiais ir morkomis

Šio recepto blyneliai bus ploni ir kvapnūs, o jų įdaras - virti ryžiai, vištienos kumpis ir saulėgrąžų aliejuje keptos morkos. Dar pridėkite sūrio pynę kaip įdarą, kuris papildys skonį ir atrodys spalvingiau.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Skanūs blyneliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 1
Tešlai išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Supilkite pieną ir galiausiai sviestą. Gerai išmaišykite. Pamažu suberkite miltus, nuolat maišydami plaktuvu arba mikseriu. Tešla turi būti ne per tiršta ir ne per skysta.

Žingsnis 2

Skanūs blyneliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 2
Įkaitintą blynų keptuvę patepkite aliejumi. Įpilkite tešlą samčiu. Kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Skanūs blyneliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 3
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną ir stambiai sutarkuokite morkas. Apkepkite jas aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite kubeliais supjaustytą kumpį. Pasūdykite ir gerai išmaišykite. Kepkite 5 minutes. Įdarą sudėkite į blynus, susukite į maišelį ir suriškite sūrio pynėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos