Skanūs blyneliai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanūs blyneliai su varške

Blyneliai su saldžia varške ir sultenėmis - tai lengvas desertas, labai populiarus daugelyje pasaulio šalių. Švelnus įdaras suteikia blynams kreminį ir švelnų skonį. Patiekalas puikiai tinka pusryčiams su puodeliu kvapnios kakavos. Tokio skanėsto labai sunku atsisakyti, todėl net tie, kurie laikosi dietos, pasidarys laisvą dieną ir pasimėgaus gardžiais blyneliais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs blyneliai su varške Žingsnis 1
Pirmiausia dubenyje suplakite 4 kiaušinius, įberkite šaukštą krakmolo ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Tada įberkite 3 valgomuosius šaukštus cukraus, porą žiupsnelių druskos ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skanūs blyneliai su varške Žingsnis 2
Į mišinį supilkite 4 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir 3 valgomuosius šaukštus pieno ir vėl išmaišykite. Tada palaipsniui suberkite 4 puodelius miltų, nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų.

Žingsnis 3

Skanūs blyneliai su varške Žingsnis 3
Į tirštą tešlą pamažu supilkite pieną ir taip pat išmaišykite. Tešla turi būti vidutinio skystumo. Prieš kepant blynus rekomenduojama palikti ją 30 minučių pastovėti.

Žingsnis 4

Skanūs blyneliai su varške Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu aliejaus, supilkite tešlą, greitai apverskite keptuvę, kad tešla pasiskirstytų po visą paviršių. Kiekvieną blyną kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Skanūs blyneliai su varške Žingsnis 5
Kiekvieną blyną perpjaukite per pusę, aptepkite varškės mase ir susukite į voką. Dėkite į kepimo formą, kiekvieną sluoksnį aptepkite sviestu ir 30 min. pašaukite į įkaitintą orkaitę kepti. 180C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos