Publikavimo data: 2024-10-15
Skanūs cukinijų suktinukai su avokadu
Cukinijų suktinukai buvo išrasti Rusijoje prieš 200 metų. Egzistuoja daugybė skirtingų šių suktinukų įdarų receptų. Vienas iš jų - avokadas. Avokadas turi daug naudingų mikroelementų ir sveikų riebalų. Jis mažina cholesterolio kiekį, greitina maistinių medžiagų įsisavinimą ir didina lytinį potraukį. Daugelis žmonių pastaruoju metu pamėgo avokadus ir pradėjo juos valgyti įvairiais pavidalais.
Žingsnis 1
Cukinijas supjaustykite plonais griežinėliais, pagal skonį pasūdykite ir palikite 5 minutes. Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir kepkite plonus cukinijų griežinėlius po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Paimkite blenderio dubenį ir sudėkite tarkuotas morkas, suberkite kalendrą, česnaką ir graikinius riešutus. Suberkite lydyto sūrio griežinėlius ir sudėkite avokado minkštimą. Viską susmulkinkite.
Žingsnis 3
Paprikas ir pomidorus supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Ant stalo padėkite dvi cukinijos juosteles, ant jų uždėkite po juostelę paprikos ir pomidoro, ant viršaus - smulkintą faršą. Suvyniokite suktinuką ir padėkite į lėkštę. Tą patį padarykite su visomis cukinijos riekelėmis.
Kategorijos