Publikavimo data: 2025-08-17
Skanūs daržovių barščiai
Skanūs žalieji barščiai iš Pekino kopūstų gali būti gaminami ne tik su vištiena, bet ir liesi. Barščiai yra paprastas ir kasdienis patiekalas. Jis gaunasi ne tik skanus, bet ir lengvas. Be to, kad jis greitai paruošiamas, Pekino kopūstai yra daug sveikesni ir lengvesni už baltuosius kopūstus.
Žingsnis 1
Vištieną gerai nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite virti. Kai vanduo užvirs, nugriebkite putas ir virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Svogūnus ir pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, morkas perpjaukite per pusę, tada į 4 dalis, paprikas pasūdykite.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną, tada pomidorus ir paprikas. Troškinkite, kol išvirs iki pusės. Pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Bulves supjaustykite kubeliais. Salierą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Kai mėsa bus beveik iškepusi, sudėkite bulves, o maždaug po 10 minučių sudėkite keptas bulves. Druska. Paragaukite pagal skonį. Pačioje pabaigoje sudėkite kopūstus ir žoleles, virkite dar 2 minutes ir išjunkite.
Kategorijos