Skanūs daržovių barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanūs daržovių barščiai

Skanūs žalieji barščiai iš Pekino kopūstų gali būti gaminami ne tik su vištiena, bet ir liesi. Barščiai yra paprastas ir kasdienis patiekalas. Jis gaunasi ne tik skanus, bet ir lengvas. Be to, kad jis greitai paruošiamas, Pekino kopūstai yra daug sveikesni ir lengvesni už baltuosius kopūstus.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skanūs daržovių barščiai Žingsnis 1
Vištieną gerai nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite virti. Kai vanduo užvirs, nugriebkite putas ir virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Skanūs daržovių barščiai Žingsnis 2
Svogūnus ir pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, morkas perpjaukite per pusę, tada į 4 dalis, paprikas pasūdykite.

Žingsnis 3

Skanūs daržovių barščiai Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną, tada pomidorus ir paprikas. Troškinkite, kol išvirs iki pusės. Pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Skanūs daržovių barščiai Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Bulves supjaustykite kubeliais. Salierą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 5

Skanūs daržovių barščiai Žingsnis 5
Kai mėsa bus beveik iškepusi, sudėkite bulves, o maždaug po 10 minučių sudėkite keptas bulves. Druska. Paragaukite pagal skonį. Pačioje pabaigoje sudėkite kopūstus ir žoleles, virkite dar 2 minutes ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos