Skanūs dešrelių blyneliai, kepti tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanūs dešrelių blyneliai, kepti tešloje

Įdomus ir greitas blynų įdaro variantas gali būti įprasta dešra. Tokia kulinarinė technika padės sutaupyti laiko ruošiant ilgiau trunkantį įdarą, tačiau rezultatas bus gana padorus ir skanus patiekalas. Dėl tešlos, kurioje jie vėliau kepami, blyneliai namuose atrodys labai apetitiškai. Juos galima patiekti karštus arba šaltus pusryčiams ar vakarienei arba sotiems užkandžiams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs dešrelių blyneliai, kepti tešloje Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Sumaišykite kiaušinius, pieną, druską ir cukrų. Tada suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite blynus ant keptuvės po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Skanūs dešrelių blyneliai, kepti tešloje Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Dešrą smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite. Sumaišykite mišinį.

Žingsnis 3

Skanūs dešrelių blyneliai, kepti tešloje Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po 2 valgomuosius šaukštus įdaro ir susukite į voką. Tada apvoliokite kiaušinio ir miltų mišinio tešloje ir apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos