Publikavimo data: 2024-06-15
Skanūs dešrelių blyneliai, kepti tešloje
Įdomus ir greitas blynų įdaro variantas gali būti įprasta dešra. Tokia kulinarinė technika padės sutaupyti laiko ruošiant ilgiau trunkantį įdarą, tačiau rezultatas bus gana padorus ir skanus patiekalas. Dėl tešlos, kurioje jie vėliau kepami, blyneliai namuose atrodys labai apetitiškai. Juos galima patiekti karštus arba šaltus pusryčiams ar vakarienei arba sotiems užkandžiams.
Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Sumaišykite kiaušinius, pieną, druską ir cukrų. Tada suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite blynus ant keptuvės po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Dešrą smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite. Sumaišykite mišinį.
Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po 2 valgomuosius šaukštus įdaro ir susukite į voką. Tada apvoliokite kiaušinio ir miltų mišinio tešloje ir apkepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos