Publikavimo data: 2024-10-14
Skanūs dešros paplotėliai su sūriu
Dešros kotletai su sūriu - naujas Europos virtuvės patiekalas. Jis buvo sugalvotas visai atsitiktinai, kai vienas virėjas, ruošdamas pietus ir norėdamas paeksperimentuoti, pasigamino dešros kotletų. Šie kotletai yra sotūs ir puikiai tiks prie bet kokio garnyro ir bet kokio valgymo.
Žingsnis 1
Sutarkuokite dešrą ir bulves ir viską sutarkuokite smulkia tarka. Paimkite dubenį ir viską sudėkite į jį, prieš tai iš bulvių reikia išspausti drėgmę. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį. Taip pat sudėkite miltus, vištienos kiaušinį, pagal skonį druskos ir išspauskite česnaką. Viską gerai išmaišykite ir palikite maltinuką 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Iš maltos mėsos suformuokite paplotėlius, galite pasirinkti bet kokią norimą formą. Suformuotus kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose, kad ant kotleto neliktų tarpų. Paimkite keptuvę ir pastatykite ją ant vidutinės ugnies, įpilkite aliejaus ir, kai jis įkais, sudėkite kotletus. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po 3-5 minutes. Tada juos išimkite ir padėkite ant servetėlės, kad nubėgtų riebalų perteklius.
Kategorijos