Publikavimo data: 2025-08-19
Skanus Hamiras Hasibas
Pigūs ir beprotiškai skanūs.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą (miltai, kiaušinis, šiltas vanduo ir druska) ir palikite 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Mėsą ir svogūną supjaustykite kubeliais (po 2 vnt.), suberkite pipirų mišinį ir druską pagal skonį, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Susmulkinkite 1 svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą. Įpilkite 1 žiupsnelį druskos ir 1 puodelį vandens.
Žingsnis 4
Supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite ant viršaus.
Žingsnis 5
Ištraukite tešlą, plonai iškočiokite ir patepkite sviestu.
Žingsnis 6
Užtepkite įdarą ir susukite.
Žingsnis 7
Sukinį dedame į keptuvę, patepame aliejumi ir įpilame 1 puodelį vandens.
Žingsnis 8
Uždenkite dangčiu ir palikite 30 minučių.
Kategorijos