Publikavimo data: 2024-06-09
Skanūs įdaryti pipirai
Įdarytos paprikos yra greitas patiekalas, bet skanus. Šis receptas turi svarbų privalumą, jei jo valgysite net ir didelę porciją. Jums nereikia nerimauti dėl savo figūros ir sveikatos. Įdarytos paprikos yra skanios, mažai kaloringos, o taip pat naudingos. Šį patiekalą turėtų pasigaminti kiekvienas.
Žingsnis 1
Pirmiausia išvalykite paprikos vidų, kruopščiai nuplaukite. Paruoškite ryžius. Nuplaukite juos, paimkite indą, kuriame jie bus verdami. Įjunkite viryklę ant didžiausios kaitros, kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite, kol bus pusiau paruošti. Ryžiai turi išlikti kieti.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas, supjaustykite juos griežinėliais arba kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Į įkaitintą aliejų sudėkite svogūnus ir morkas ir šiek tiek pakepinkite, maždaug 2-3 min.
Žingsnis 3
Po to į indą supilkite garus, į tą patį indą sudėkite maltą kiaulieną ir ryžius. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite. Šiuo įdaru įdarykite paprikas. Sudėkite paprikas į puodą, įpilkite pomidorų pastos ir užpilkite vandeniu. Virkite 80 minučių ant mažos ugnies.
Kategorijos