Skanus jautienos nugarinės patiekalas, paruoštas lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Skanus jautienos nugarinės patiekalas, paruoštas lėtoje viryklėje

Gaminimo laikas
660 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Į lėtąją viryklę sudėkite supjaustytus svogūnus ir morkas. Ant viršaus tolygiai sudėkite nugarinę.

Žingsnis 2

Giliame dubenyje gerai sumaišykite vyną, pomidorų pastą, sojų padažą, aitriąją papriką, ½ arbatinio šaukštelio smulkinto česnako ir ¼ arbatinio šaukštelio druskos. Švelniai užpilkite padažą ant mėsos ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 valandų. Išimkite lėtaeigės viryklės turinį dantytu samčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos