Publikavimo data: 2025-08-20
Skanus jautienos rassolnik
Pateikiame sriubos, kuri nepaliks abejingų, receptą.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies, šaukštu pašalinkite putas.
Žingsnis 2
Virkite 1 maišelį perlinių kruopų ketvirčių ant vidutinės ugnies 40 minučių.
Žingsnis 3
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 6
Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio ir atvėsinkite. Sultinį perkoškite, sudėkite į jį bulves ir pastatykite ant ugnies. Išvirus įdėkite agurkų su trupučiu sūrymo, keptos mėsos ir perlinių kruopų koldūnų. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Sudėkite smulkintą mėsą ir virkite dar 15 minučių.
Kategorijos