Skanus jautienos rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skanus jautienos rassolnik

Pateikiame sriubos, kuri nepaliks abejingų, receptą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skanus jautienos rassolnik Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies, šaukštu pašalinkite putas.

Žingsnis 2

Skanus jautienos rassolnik Žingsnis 2
Virkite 1 maišelį perlinių kruopų ketvirčių ant vidutinės ugnies 40 minučių.

Žingsnis 3

Skanus jautienos rassolnik Žingsnis 3
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Bulves supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Skanus jautienos rassolnik Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 5

Skanus jautienos rassolnik Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 6

Skanus jautienos rassolnik Žingsnis 6
Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio ir atvėsinkite. Sultinį perkoškite, sudėkite į jį bulves ir pastatykite ant ugnies. Išvirus įdėkite agurkų su trupučiu sūrymo, keptos mėsos ir perlinių kruopų koldūnų. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Sudėkite smulkintą mėsą ir virkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos