Skanus kalakutienos azu su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanus kalakutienos azu su bulvėmis

Azu yra garsiausias totorių virtuvės patiekalas. Jį gaminant naudojama mėsa ir daržovės. Pagrindinis šio patiekalo ingredientas - kalakutiena. Kalakutienoje gausu baltymų, vitaminų (B6, B2, B12, PP) ir mineralinių medžiagų. Kalakutienoje, kaip ir žuvyje, gausu fosforo. Porcija kalakutienos gali suteikti organizmui reikiamą vitamino PP paros normą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Skanus kalakutienos azu su bulvėmis Žingsnis 1
Kepkite kalakutienos filė saulėgrąžų aliejuje 7 minutes. Atidėkite į šalį. Kitoje keptuvėje retkarčiais pamaišydami 10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas. Dėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Skanus kalakutienos azu su bulvėmis Žingsnis 2
Bulves kepkite saulėgrąžų aliejuje 10 minučių, kol paruduos. Toje pačioje keptuvėje sumaišykite mėsą, svogūnus, morkas ir bulves. Sudėkite pomidorus, pabarstykite paprika, miltais, druska, cukrumi ir prieskoniais. Išmaišykite ir 15 minučių troškinkite po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos