Publikavimo data: 2025-08-16
Skanus karštas kalakutienos filė patiekalas
Kalakutienos filė yra labai skani ir sveika mėsa, kurią galima gaminti įvairiais būdais: orkaitėje, keptuvėje arba daugiafunkcinėje keptuvėje. Pabandykite pasigaminti skanią karštą kalakutienos filė azijietišku stiliumi: su kietuoju sūriu ir apelsinų padažu. Geriau rinktis brandintą sūrį: pavyzdžiui, parmezaną. Į padažą galite įdėti ryškių žolelių: mėtų, raudonėlių, bazilikų - visko, kas dera su apelsinais. Šis padažas tinka ne tik su paukštiena, bet ir su mėsa.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Vištienos kiaušinį suplakite su žolelėmis, druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną kalakutienos gabalėlį panardinkite į kiaušinį, apvoliokite sūryje ir kepkite iš abiejų pusių 8 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į keptuvę, kurioje kepė kalakutas, sudėkite apelsinų griežinėlius, supilkite apelsinų sultis, medų, garstyčias, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes. Į padažą sudėkite filė gabalėlius, uždenkite ir palikite ant silpnos ugnies 5 min.
Kategorijos