Skanus keptas žindantis paršelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Skanus keptas žindantis paršelis

Tradiciniu paršelio kepimo būdu laikomas kepimas. Kadangi kiauliena yra viena skaniausių ir lengviausiai paruošiamų mėsos rūšių, ji plačiai paplito viso pasaulio virėjų ir šeimininkių rankose. Be to, dėl savo skonio kiauliena puikiai dera su daugeliu žolelių, prieskonių, vaisių, uogų ir daržovių. Tuo remiantis verta pažymėti, kad kiauliena yra nebrangi, paprasta, itin nepretenzinga mėsos rūšis.
Gaminimo laikas
1490 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Skanus keptas žindantis paršelis Žingsnis 1
Ant viryklės įpilkite litrą vandens. Suberkite cukrų, druską, žirnelius, kvapiuosius pipirus ir lauro lapą. Palaukite, kol užvirs, ir atvėsinkite gautą skystį. Tuomet jame marinuokite kiaulieną ir padėkite ją šaltai 24 valandoms.

Žingsnis 2

Skanus keptas žindantis paršelis Žingsnis 2
Patogiame dubenyje į augalinį aliejų įpilkite sojų padažo, aitriosios paprikos ir medaus. Gautą marinatą gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Skanus keptas žindantis paršelis Žingsnis 3
Į kepimo formą sudėkite marinuotą mėsą, iš anksto išmirkytą marinate. Pašaukite į iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos