Skanus kiaulienos kepenėlių suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Skanus kiaulienos kepenėlių suflė

Šio seno prancūziško patiekalo paslaptis yra ta, kad suflė galima gaminti iš bet kokio maisto produkto, tačiau jis visada bus minkštas ir, svarbiausia, sveikas. Namų šeimininkės žino, kokios naudingos yra kepenys, tačiau kartais negali jų įtraukti į savo namų raciono racioną. Joms nepatinka specifinis jų skonis. Mūsų pateiktas kiaulienos kepenėlių suflė receptas taps mėgstamu patiekalu net ir tiems, kurie nemėgsta šio produkto.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus kiaulienos kepenėlių suflė Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Aštriu peiliu susmulkinkite česnaką. Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų. Į keptuvę sudėkite paruoštus svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Baigiant kepti sudėkite susmulkintą česnaką. Kepenėles supjaustykite vidutinio dydžio (iki 5 cm) kubeliais ir sudėkite į kepintus svogūnus ir česnakus. Įberkite prieskonių ir druskos.

Žingsnis 2

Skanus kiaulienos kepenėlių suflė Žingsnis 2
Paruoštą mišinį sumalkite trintuvu. Įmaišykite paruoštus trynius, pieną ir miltus. Vėl plakite blenderiu. Sausą formą ištepkite sviestu. Į formą supilkite paruoštą mišinį. Įdėkite ją į iki 170 °C įkaitintą orkaitę, nustatykite kepimo režimą "viršus ir apačia". Kepimo orkaitėje laikas - viena valanda.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos