Publikavimo data: 2024-06-08
Skanus kiaulienos kepenėlių suflė
Šio seno prancūziško patiekalo paslaptis yra ta, kad suflė galima gaminti iš bet kokio maisto produkto, tačiau jis visada bus minkštas ir, svarbiausia, sveikas. Namų šeimininkės žino, kokios naudingos yra kepenys, tačiau kartais negali jų įtraukti į savo namų raciono racioną. Joms nepatinka specifinis jų skonis. Mūsų pateiktas kiaulienos kepenėlių suflė receptas taps mėgstamu patiekalu net ir tiems, kurie nemėgsta šio produkto.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Aštriu peiliu susmulkinkite česnaką. Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų. Į keptuvę sudėkite paruoštus svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Baigiant kepti sudėkite susmulkintą česnaką. Kepenėles supjaustykite vidutinio dydžio (iki 5 cm) kubeliais ir sudėkite į kepintus svogūnus ir česnakus. Įberkite prieskonių ir druskos.
Žingsnis 2
Paruoštą mišinį sumalkite trintuvu. Įmaišykite paruoštus trynius, pieną ir miltus. Vėl plakite blenderiu. Sausą formą ištepkite sviestu. Į formą supilkite paruoštą mišinį. Įdėkite ją į iki 170 °C įkaitintą orkaitę, nustatykite kepimo režimą "viršus ir apačia". Kepimo orkaitėje laikas - viena valanda.
Kategorijos