Skanūs kiaulienos kepsniai aluje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Skanūs kiaulienos kepsniai aluje.

Kiaulieną galima paruošti įvairiais būdais. Kadangi alus kulinarijoje naudojamas retai, šis receptas neliks nepastebėtas, ypač vyriškosios šeimos pusės. Kepsniai, užpilti nuostabiu padažu, pagamintu alaus pagrindu, pridėjus prieskonių ir mėgstamų pagardų, išeis tikrai labai skanūs, sultingi ir aromatingi.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs kiaulienos kepsniai aluje. Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, kol taps auksiniai. Suberkite pusę cukraus ir pakepinkite 2-3 minutes. Perkelkite svogūnus į atskirą dubenį, lėkštę. Jei norite, įberkite smulkiai supjaustytų čiobrelių.

Žingsnis 2

Skanūs kiaulienos kepsniai aluje. Žingsnis 2
Į keptuvę, kurioje kepė svogūnai, supilkite sultinį ir alų. Užvirinkite. Į karštą skystį įberkite druskos, kitą pusę cukraus ir garstyčių. Palaikykite ant ugnies apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Skanūs kiaulienos kepsniai aluje. Žingsnis 3
Kepsnius papipirinkite. Apkepkite juos keptuvėje, kol apkeps iš abiejų pusių. Sudėkite kepsnius ant svogūnų ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos