Publikavimo data: 2024-09-22
Skanūs kiaulienos kepsniai aluje.
Kiaulieną galima paruošti įvairiais būdais. Kadangi alus kulinarijoje naudojamas retai, šis receptas neliks nepastebėtas, ypač vyriškosios šeimos pusės. Kepsniai, užpilti nuostabiu padažu, pagamintu alaus pagrindu, pridėjus prieskonių ir mėgstamų pagardų, išeis tikrai labai skanūs, sultingi ir aromatingi.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, kol taps auksiniai. Suberkite pusę cukraus ir pakepinkite 2-3 minutes. Perkelkite svogūnus į atskirą dubenį, lėkštę. Jei norite, įberkite smulkiai supjaustytų čiobrelių.
Žingsnis 2
Į keptuvę, kurioje kepė svogūnai, supilkite sultinį ir alų. Užvirinkite. Į karštą skystį įberkite druskos, kitą pusę cukraus ir garstyčių. Palaikykite ant ugnies apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Kepsnius papipirinkite. Apkepkite juos keptuvėje, kol apkeps iš abiejų pusių. Sudėkite kepsnius ant svogūnų ir užpilkite padažu.
Kategorijos