Publikavimo data: 2024-09-14
Skanūs kiaulienos kepsniai su bulvėmis ir grybais
Receptą sugalvojo mano vyras. Pasirodo, tai labai skanus, sotus, apetitą žadinantis patiekalas, kurį gaminame per šventes.
Žingsnis 1
Apkepkite kiaulieną ir kepkite įkaitintoje keptuvėje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Pagardinkite druska, prieskoniais ir užpilkite granatų padažu.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite, supjaustykite 5 mm apskritimais, pasūdykite, užpilkite majonezu ir padažu.
Žingsnis 3
Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite ant jos sluoksnį bulvių, sluoksnį mėsos, sluoksnį pusžiedžiais supjaustytų svogūnų, sluoksnį plokštelėmis supjaustytų grybų (pievagrybių), sluoksnį pomidorų.
Žingsnis 4
Uždenkite skardą folija ir pašaukite ją į 180 °C temperatūros orkaitę 50 minučių. Tada nuimkite foliją, apibarstykite patiekalą tarkuotu sūriu ir grąžinkite į orkaitę 5 minutėms.
Kategorijos