Skanus kiaulienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Skanus kiaulienos kepsnys

Gardus ir skanus kiaulienos kepsnys su bulvėmis, gaunasi minkštas, sotus ir kvapnus. Šis patiekalas patiks jūsų artimiesiems ne tik prie pietų stalo, bet ir vakarienei ar bet kuriai kitai šventei kaip garnyras. Kiaulienos kepsnys yra nacionalinis rusų virtuvės patiekalas. Jam paruošti neužtruksite daug laiko, tačiau jūsų giminaičiai ir svečiai bus sužavėti aromatu, skoniu ir gražiu apipavidalinimu. Kepti galima ne tik orkaitėje, keptuvėje ar katilinėje, bet ir muliažinėje bei orkaitėje.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Skanus kiaulienos kepsnys Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulieną, supjaustykite griežinėliais. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos. Į mėsą sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kubeliais supjaustytas morkas, kepkite, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 2

Skanus kiaulienos kepsnys Žingsnis 2
Nuplaukite kiaulieną, supjaustykite griežinėliais. Kepkite ant silpnos ugnies, kol iš abiejų pusių apskrus. Į mėsą sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kubeliais supjaustytas morkas, kepkite, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 3

Skanus kiaulienos kepsnys Žingsnis 3
Pomidorus nuplaukite, nuplaukite ir nulupkite. Pomidorus sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite juos į keptuvę. Maišydami troškinkite apie 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Skanus kiaulienos kepsnys Žingsnis 4
Perkelkite mėsą ir daržoves į katilą, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite lauro lapą, tada užpilkite verdančiu vandeniu ir užvirinkite. Virkite 10 minučių po dangčiu.

Žingsnis 5

Iš anksto nuvalytas ir nuplautas bulves supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite į katilą. Užvirkite ir virkite 20-30 minučių, kol bulvės išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos