Publikavimo data: 2024-09-21
Skanus kiaulienos krūtinėlės su česnakais
Kiaulienos krūtinėlė yra išties ypatinga mėsa. Tinkamai ją pasūdyti - tikras menas, tačiau rezultatas tikrai vertas sugaišto laiko. Švelnus, šiek tiek sūrokas, tirpstantis ant liežuvio briketas - tai patiekalas, kurio paragauti nereikia gaišti pinigų.
Žingsnis 1
Padėkite kiaulienos krūtinėlę oda žemyn ant darbo paviršiaus. Padarykite kelis gilius pjūvius beveik iki odos, maždaug 7 cm atstumu vienas nuo kito. Mėsą kruopščiai pabarstykite druska, stengdamiesi nepraleisti įpjovimų.
Žingsnis 2
Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite juoduosius ir raudonuosius pipirus ir šiuo mišiniu apvoliokite visą krūtinėlės plotą. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir įsmeikite juos į įpjovas.
Žingsnis 3
Suvyniokite krūtinėlę į pergamentą ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Praėjus šiam laikui, įdėkite mėsą į šaldiklį dar 24 valandoms, tada nuimkite pergamentą ir patiekite.
Kategorijos