Skanus kiaulienos krūtinėlės su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Skanus kiaulienos krūtinėlės su česnakais

Kiaulienos krūtinėlė yra išties ypatinga mėsa. Tinkamai ją pasūdyti - tikras menas, tačiau rezultatas tikrai vertas sugaišto laiko. Švelnus, šiek tiek sūrokas, tirpstantis ant liežuvio briketas - tai patiekalas, kurio paragauti nereikia gaišti pinigų.
Gaminimo laikas
2890 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
449 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
45 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus kiaulienos krūtinėlės su česnakais Žingsnis 1
Padėkite kiaulienos krūtinėlę oda žemyn ant darbo paviršiaus. Padarykite kelis gilius pjūvius beveik iki odos, maždaug 7 cm atstumu vienas nuo kito. Mėsą kruopščiai pabarstykite druska, stengdamiesi nepraleisti įpjovimų.

Žingsnis 2

Skanus kiaulienos krūtinėlės su česnakais Žingsnis 2
Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite juoduosius ir raudonuosius pipirus ir šiuo mišiniu apvoliokite visą krūtinėlės plotą. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir įsmeikite juos į įpjovas.

Žingsnis 3

Skanus kiaulienos krūtinėlės su česnakais Žingsnis 3
Suvyniokite krūtinėlę į pergamentą ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Praėjus šiam laikui, įdėkite mėsą į šaldiklį dar 24 valandoms, tada nuimkite pergamentą ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos