Skanus kiaulienos riletės patiekalas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanus kiaulienos riletės patiekalas.

Neįprastas užkandis ant jūsų stalo gali būti riyet. Šio patiekalo gaminimo būdas labai panašus į pašteto. Nuo pašteto jis skiriasi tik tuo, kad jo konsistencija yra stambesnė ir jame yra pluoštinių mėsos gabalėlių. Rietė yra prancūziškos kilmės patiekalas. Jis dažniau gaminamas iš žvėrienos arba paukštienos. Rečiau naudojama žuvis, pavyzdžiui, lašiša, ančiuviai ar tunas. Šį užkandį galima ilgai laikyti, todėl jį galima paruošti net iš anksto. Riette labai dera su šviežia traškia bagete, krekeriais arba skrudinta duona.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Skanus kiaulienos riletės patiekalas. Žingsnis 1
Šonkaulius supjaustykite porcijomis, o minkštimą - smulkiais kubeliais. Šonkauliukus sudėkite į sunkiu dugnu puodą. Įdėkite šakelę rozmarino, pipirų ir lauro lapą. Tada sudėkite kitą sluoksnį mėsos ir prieskonių, įpilkite druskos ir vandens (apie 1,5 l).

Žingsnis 2

Skanus kiaulienos riletės patiekalas. Žingsnis 2
Iš pergamentinio popieriaus iškirpkite keptuvės skersmens apskritimą ir uždenkite jo viršų. Kepkite ant silpnos ugnies 4 valandas.

Žingsnis 3

Skanus kiaulienos riletės patiekalas. Žingsnis 3
Tada išimkite šonkaulius ir atskirkite kaulus, atvėsinkite. Visą mėsą sutrinkite šakute ir sudėkite į laikymo indą, ant viršaus užpilkite riebalų. Patiekite ant duonos riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos