Publikavimo data: 2025-08-19
Skanus krevečių Cezaris.
Šias gardžias itališkas Cezario salotas paruošite greitai ir lengvai. Cezario salotos yra unikalaus skonio dėl sėkmingo krevečių ir šviežių vyšninių pomidorų derinio. Krevetės ne tik suteikia salotoms skonio, bet ir daro jas sveikesnes.
Žingsnis 1
Nulupkite ir nuplaukite krevetes, tada sudėkite jas į dubenį, pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Sudėkite krevetes į keptuvę ir kepkite aliejuje maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Duonos riekeles įtrinkite česnaku ir kepkite sausoje keptuvėje, kol lengvai paruduos. Krevetes supjaustykite kubeliais. Į dubenį sudėkite nuplautus salotų lapus ir kitus žalumynus, suplėšykite juos kąsnio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite pomidorus ir parmezaną ir suberkite į salotas, tada sudėkite krevetes. Galiausiai suberkite džiūvėsėlius.
Kategorijos