Publikavimo data: 2025-08-19
Skanūs lydekos kotletai
Skanūs keptuvėje paruošti lydekos kotletai pasižymi puikiu ir nepakartojamu skoniu. Žuvies skonis suteikia kotletams neįprastą ir išskirtinį skonį. Tai labai paprastas patiekalas, tačiau jį paruošti nėra greita. Jis patiks bet kokio amžiaus žmonėms. Pati žuvis turi daug naudingų medžiagų.
Žingsnis 1
Nulupkite lydeką nuo odos ir išimkite visus kaulus. Žuvį susmulkinkite trintuvu. Sumaišykite tešlą su grietinėle ir užpilkite ją ant žuvies.
Žingsnis 2
Sutrinkite česnaką česnakų spaudikliu. Viską sumaišykite su kiaušiniais, prieskoniais ir miltais. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus ir į jų vidų įdėkite gabalėlį sviesto. Dėkite juos į keptuvę, prieš tai supilkite saulėgrąžų aliejų. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė.
Kategorijos