Publikavimo data: 2024-06-08
Skanūs maltos kiaulienos kotletai su lašiniais
Malti kiaulienos kotletai su lašiniais yra nacionalinis ukrainiečių patiekalas. Šis patiekalas labai skanus ir sotus. Lašiniai suteikia patiekalui sultingumo, o kotletai tampa dar skanesni. Patiekalas būna su auksine ir traškia plutele. O kad viskas pavyktų, reikia laikytis proporcijų ir žingsnis po žingsnio sekti receptą.
Žingsnis 1
Pirmiausia sumalkite mėsą, supjaustykite duoną, susmulkinkite lašinius ir svogūną. Viską sudėkite į mėsą. Įberkite druskos, pipirų, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite kotletukus ir į kiekvieną jų įdėkite tarkuoto sūrio ir majonezo. Tada apvoliokite miltuose.
Žingsnis 3
Kepkite, kol pusiau iškeps. Tada supjaustykite pomidorą griežinėliais ir uždėkite ant kotletų.
Žingsnis 4
Sudėkite kotletus į kepimo indą ir kepkite 15 minučių. Prieš patiekdami aptepkite viršų sūriu. Patiekite patiekalą su bulvių garnyru.
Kategorijos