Publikavimo data: 2024-06-22
Skanūs mėsos blyneliai.
Mėsa įdaryti blyneliai su rududu plutele. Puikūs pusryčiai arba užkandis. Tai senas sovietinis patiekalas, kuris pastaruoju metu buvo pamirštas. Šis patiekalas patiks visiems. Galite naudoti ir savo mėgstamą blynų receptą.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą: sumaišykite visus drėgnus ingredientus, suberkite sausus ingredientus ir gerai išmaišykite plakikliu iki vientisos tekstūros. Tešla turi būti skystos grietinės konsistencijos (iki pageidaujamos konsistencijos koreguokite miltais).
Žingsnis 2
Kepkite blynus keptuvėje iš abiejų pusių. Dideliu šaukštu arba samčiu supilkite tešlą.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Išvirkite ryžius.
Žingsnis 4
Kol ryžiai verda, kitoje keptuvėje apkepkite maltą mėsą ir svogūną, gerai išmaišydami, kad mėsa būtų puri, be didelių gumulėlių.
Žingsnis 5
Sumaišykite ryžius ir maltą mėsą. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 6
Kiekvieną blyną apvoliokite įdare ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos